Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ -- ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

Δεν νομίζω σε κανέναν νοήμωνα άνθρωπο να προκαλεί απορία η ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ και στο ΚΚΕ τις τελευταίες ημέρες.
Στόχος ένας και μοναδικός. Να συκοφαντηθεί η μοναδική φωνή που συντάσσεται πλήρως με την φωνή του δοκιμαζόμενου Έλληνα, να σταματήσει το ΠΑΜΕ να τους χαλάει την εικόνα του υποταγμένου "φουκαρά" Έλληνα, την εικόνα του Έλληνα ζητιάνου της Ευρώπης.
Σε συνεργασία με όλες αυτές τις εταιρείες των image makers που χρησιμοποιούν σε κάθε προεκλογική περίοδο και που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μας παρουσιάζουν σαν αλήθειες τα ψέματα τους, τους μεγαλοεκδότες μεγαλοδημοσιογράφους πληρωμένους κοντυλοφόρους, τους δήθεν ανεξάρτητους όπου τίποτα δεν γράφεται τυχαία όπως λένε troktiko blog κλπ έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία που βρίθει από ψέματα και υπερβολές.
Έχουμε από το πρωϊ την επίθεση στο ΠΑΜΕ για το πανό στην ακρόπολη που μας καταστρέφει τον τουρισμό, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μας λέει τα μύρια όσα (χρησιμοποίησε και την έκφραση το ψέμα έχει κοντά ποδάρια), τις απίστευτες μπούρδες των υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ειδικά διαφόρων που έχουν διατελέσει και αρχισυνδικαλιστές (Πρωτόπαπας, Πολυζογόπουλος) , την εμφάνιση του Μητσοτάκη αφού βλέπεται ο Πάγκαλος είναι στην Κινα αλλιώς θα αναλάμβανε αυτός την δουλειά, τις απίστευτες αθλιότητες από το MEGA , τον ΣΚΑΙ, τα δήθεν ανεξάρτητα blogs και τέλος τις απειλές των ξένων υπουργών και άλλων για το τι μας περιμένει αν δεν δεχτούμε τα μέτρα.
Τι να πούμε για όλα αυτά :
Κύριοι καλός ο πολιτισμός είμαστε περήφανοι για ότι έχουν κάνει οι πρόγονοί μας αλλά επειδή ο πολιτισμός δεν τρώγεται ήρθε ο καιρός να αφήσουμε και εμείς (ίσως η πλέον ευτελισμένη γενιά Ελλήνων) κάτι στα παιδιά μας για το οποίο θα είναι υπερήφανα. Την αντίστασή μας στην δικτατορία του ΔΝΤ και την υποδούλωση και εξαθλίωση της χώρας μας. Δεν γίνεται να δεχτούμε αυτά τα μέτρα, δεν μας επιτρέπεται να καταδικάσουμε τα παιδιά μας. Τι θα τους απαντήσουμε όταν θα μας ρωτήσουν αύριο γιατί ρε πατέρα δεν κάνατε κάτι τότε; γιατί; Γιατί έπρεπε να προστατέψουμε τον τουρισμό; Και πιστεύει κανένας ότι θα είναι αποδεχτή απάντηση αυτή.........;
Κύριε εκπρόσωπε της κυβέρνησης των μεγαλύτερων ψευταράδων που έχει περάσει από αυτή την χώρα μια σοφή έκφραση του λαού μας που ίσως σας συνεφέρει "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί". Κοιτάξτε λίγο τις δηλώσεις σας χθες , προχθές , πριν δέκα μέρες, πριν ένα μήνα , πριν τις εκλογές και μετά τα ξαναλέμε για τα κοντά ποδάρια του ψέματος. Σύντομα άλλωστε το μακρύ ποδάρι του Υπερήφανου Ελληνικού Λαού (σε αντίθεση με τους υπόδουλους κυβερνήτες του) θα σας στείλει εκεί που έχει στείλει τόσους και τόσους ξεφτυλισμένους προδότες και ψέφτες στον αγύριστο.
Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ (ΘΑΣΟΚ καλύτερα) τώρα τι να πεις για αυτούς. Ισχύουν τα ίδια με τον προηγούμενο. Μόνο μια κουβέντα ακόμη επειδή σε αυτή την ζωή όλα πληρώνονται μήπως θα έπρεπε να κρυφτούν για λίγο (καμμιά εκατοστή χρόνια βρε αδερφέ). Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί (ειδικά πρώην συνδικαλιστές) και οι αντιδράσεις για όσους δεν διαχωρήσουν τώρα άμεσα την θέση τους θα είναι εντελώς απρόβλεπτες.
Για τους υπόλοιπους τι να πω. Όλοι έχουν την ιστορία τους και η ιστορία του Μητσοτάκη, του Πάγκαλου, των μεγαλοδημοσιογράφων του MEGA και του ΣΚΑΙ είναι πασίγνωστη. Πάντα είχαν συμμάχους τους εχθρούς των εργαζομένων.
Τα ανεξάρτητα blogs πχ το τρωκτικό με σλόγκαν "Τίποτα δεν γράφεται τυχαία" από το πρωϊ λύσσαξε με το ΠΑΜΕ. Απίστευτα ψέμματα (βέβαια για όποιον ανατρέξει τις δημοσιεύσεις του θα δει ότι το συγκεκιμένο blog βρίθει από μίσος για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ) και αισχρή επιχηρηματολογία.
Οι ξένοι παράγοντες ΣΟΙΜΠΛΕ και οι υπόλοιποι υπαλληλίσκοι της χούντας του ΔΝΤ και της ΕΕ μας απειλούν ότι αν δεν δεχτούμε τα μέτρα, αν δεν υπογράψουμε την θανατική μας καταδίκη και των εξεφτελισμό μας δεν θα μας δανείσουν με τους τοκογλυφικούς όρους τους. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν έναν υπερήφανο λαό με ψέματα και στημένα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ για να μην βγει αύριο(σήμερα) στον δρόμο. Φοβούνται την δύναμή του, το μήνυμα που θα στείλει παντού και κάνουν μαζί με τους ντόπιους υποτακτικούς (γερμανοτσολιάδες) ότι μπορούν.

Μόνο μία απάντηση πρέπει σε όλους αυτούς μαζική και δυναμική συμμετοχή στην αυριανή απεργία. Το μήνυμα μας αύριο να ακουστεί παντού στο μαξίμου, στη βουλή, στο βερολίνο , νέα υόρκη, στο λονδίνο αλλά και στους άλλους λαούς που υποφέρουν στο μπουένος άιρε, στην βουδαπέστη, στο βουκουρέστι. Να μας ακούσει ο Περικλής που λυσσάξατε σήμερα, ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Μακρυγιάννης, ο Πέτρουλας, ο Λαμπράκης, ο Βελουχιώτης, ο Μπελογιάννης, οι νεκροί του Πολυτεχνείου μας και τόσοι και τόσοι περήφανοι προγονοί μας. Να δουν ότι οι αγώνες και οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες αλλά ακόμη και εμείς οι πλέον ξεφτυλισμένη και ωχαδερφίστικη γενιά Ελλήνων όταν απειλείται η αξιοπρέπειά μας και η ανεξαρτησία μας παλεύουμε και αγωνιζόμαστε.
Να φωνάξουμε με όλη μας τη δύναμη ώστε η φωνή μας να φτάσει στις μελλοντικές γεννιές και στα παιδιά μας για να δούν ότι οι πατεράδες τους δεν άφησαν δικαιώματα δεκαετιών που καταχτήθηκαν με αίμα και αγώνα να χαθούν σε μια βραδιά.

Μόνο τότε θα μπορούμε σε λίγα χρόνια περήφανοι, ελεύθεροι, ανεξάρτητοι Ελληνες να κοιτάξουμε τα παιδιά μας κατάματα και να τους πούμε : "όταν δοκίμασαν να μας κλέψουν την ζωή μας και τα δικαιώματά μας τους δώσαμε ένα πολύ γερό μάθημα που το θυμούνται ακόμη και σήμερα". Όσο και αν χρειστεί να πληρώσουμε εμείς (αφού δικό μας λαθος είναι που ενεχτήκαμε τόσα χρόνια να μας κυβερνάνε κλέφτες και απατεώνες).
ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λόγια από εδώ και πέρα ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ. Ραντεβού αύριο στις γειτονιές όλης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: