Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Σας θυμίζει κάτι;;

Το τελευταίο διάστημα και με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό οι ναζί , μπράβοι κλπ που κρύβονται πίσω από τις μαύρες μπλούζες καταπατούν κάθε έννοια δικαίου..... για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φωτογραφία

 Η φωτογραφία βέβαια δεν είναι πρόσφατη παρ'ότι μας θυμίζει πρόσφατα γεγονότα..

Η φωτογραφία λοιπόν είναι απ΄ όσα έκαναν οι Τούρκοι στους Έλληνες ,τέτοιες μέρες το 1955. 

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

38o Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, Αθήνα


38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
«Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται…
Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα πραγματοποιηθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, στο Ίλιον στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έχει ως εξής:



39 χρόνια από το πραξικόπημα της χιλής και την δολοφονία Αλιέντε

Ο Σαλβαδόρ Αλιέντε έδωσε τη ζωή του για τη Χιλή, την πατρίδα του. Ιδρυτής του Χιλιανού Σοσιαλιστικού Κόμματος, βουλευτής από τα 28 του, ένας φωτισμένος νεαρός αστός που ακούραστος γύρισε ολόκληρη την χώρα του, για να ακούσει, να συζητήσει, να πείσει.

Στις 4 Νοεμβρίου του 1970 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με έναν σχεδόν εμμονοληπτικό σεβασμό στην Δημοκρατία και τους θεσμούς, αφιέρωσε την ίδια την ύπαρξη του στον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της πατρίδας του.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«Νεκρικοί Διάλογοι»...

«Χμμμ..!», είπε ο Τρόικας νούμερο 1, «σκοτώνετε μόνον 3.571 συνταξιούχους τον μήνα! Λίγοι! Έτσι δεν θα ανακάμψει η οικονομία σας! Απαράδεκτο! Πρέπει να οδηγείτε στην «τελική λύση» τουλάχιστον  4.978 συνταξιούχους τον μήνα. Πάμε παρακάτω!»