Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σιγά ρε κωλοτούμπες. Θα σπάσετε κάνα χέρι , κάνα πόδι.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα διάβαζα από τους κύριους δημοσιοκάφρους εκτενή ρεπορτάζ για τους δημόσιους υπαλλήλους έλληνες ποδοσφαιριστές, για τον ξεπερασμένο προπονητή της Εθνικής και για την ντροπή της ήττας στο παγκόσμιο κύπελλο από την ομάδα της Κορέας. Πρωτοσέλιδα του στυλ γυρίστε πίσω και ντροπή σας κοσμούσαν της αθλητικές εφημερίδες.
Και ξαφνικά χθες όλα άλλαξαν ήρωες, θεοί, προπονηταράς, παιχταράδες, ομαδάρα, συγχαρητήρια από τους πολιτικούς κλπ.Αιτία της αλλαγής η νίκη επί της Νιγηρίας πάλι για το παγκόσμιο κύπελλο από τους ίδιους παίκτες με τον ίδιο προπονητή.
Απόλυτη επαλήθευση της ρήσης του Τσώρτσιλ "Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, η ήττα είναι ορφανή".
Τόσες κωλοτούμπες μαζεμένες ούτε η Κομανέντσι δεν έκανε. ΕΛΕΟΣ !!!!
Αλλά θα μου πείτε το ίδιο δεν γίνεται και σε όλες τις δραστηριότητες στη χώρα μας. Μας κοροϊδεύουν τάζοντας μας τον ουρανό με τ'άστρα, πολλοί , πάρα πολλοί τους πιστεύουν και αντί για άστρα στον ουρανό βλέπουν αστράκια.... Και όταν ξαναφτάνουν οι εκλογές πάλι πιστεύουν τα ίδια ΘΑ των ίδιων απατεώνων και πάλι αστράκια θα δούν.

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ;

Διάβασα το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος όπως όλοι φαντάζομαι και κατάλαβα αυτό που κατάλαβαν όλοι (πολίτες, βουλευτές, δημοσιογράφοι κλπ) μα κυριολεκτικά όλοι. Πετσικόβεται στο μισό στην καλύτερη περίπτωση η αποζημίωση απολύσεων και μειώνεται στο ελάχιστο ο χρόνος προειδοποίησης.
Όλοι είπα, χμ....... συγγνώμη αλλά έκανα ένα μικρό λάθος, όλοι εκτός από έναν. Τον υπεύθυνο υπουργό. Τώρα θα μου πείτε πλάκα μας κάνεις; Κι όμως αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια.
Έβλεπα το δελτίο ειδήσεων του ALTER όπου εμφανιζόταν από κάτω τίτλος που έλεγε "ΛΟΒΕΡΔΟΣ : δεν μειώνονται οι αποζημιώσεις". Βέβαια δεν άντεξα να κάτσω να δω όλο το ρεπορτάζ γιατί αρνούμε να με ακούω πολιτικούς απατεωνίσκους να προσπαθούν να με πείσουν με χαζά επιχειρήματα ότι 1 + 1 κάνουν κάτι άλλο εκτός από 2!!!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Σήμερα Πέμπτη 17/6/2010 19:00 στην πλατεία Ομονοίας το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στα νέα μέτρα για τα εργασιακά δικαιώματα. Δεν σου απομένει πια καθόλου χρόνος για να σκεφτείς με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Άλλωστε αυτό έπρεπε να το έχεις κάνει εδώ και χρόνια.
Τώρα που βλέπεις ξεκάθαρα το πρόσωπο τόσο των αντιπάλων όσο και των συμμάχων σου δεν πρέπει να χάσεις άλλο χρόνο.

Ένωσε τη φωνή σου με όσους θα βρεθούν το απόγευμα στην Ομόνοια. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο περισσότερο θα φοβηθούν. Τίποτα δεν σου χαρίστηκε. Όλα όσα δανείστηκες από τους γονείς σου κερδήθηκαν με αίμα, αγώνες και θυσίες. Και ανέλαβες κατά την στιγμή του δανείου μία ιερή υποχρέωση που μέχρι σήμερα την αγνόησες πολλές φορές. Να μεταβιβάσεις όλα αυτά τα δανεικά στα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

Δεν το έκανες μέχρι τώρα ξεκίνα σήμερα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Δόθηκε στη δημοσιότητα το προεδρικό διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το πόνημα του "σοσια-ληστή" υπουργού της σοσια-λησταρχικής κυβέρνησης που εγκαθίδρυσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Τα μέτρα σύμφωνα με όλους τους γνωρίζοντες είναι σκληρότερα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί στο περίφημο μνημόνιο.
  • 4% το όριο απολύσεων στο μνημόνιο, 5% ο υπουργός μας στο μνημόσυνο
  • υπήρχε γενιά των 700 €, έφτιαξε αυτή των 560 ο υπουργός μας στο μνημόσυνο

  • μείωση αποζημίωσης απολύσης κατά 30% στο μνημόνιο, 50% ο υπουργός μας στο μνημόσυνο (μείωση του χρόνου προειδοποίησης από 24 μήνες σε 4 μήνες)
  • περισσότερα χρόνια δουλειάς για να πάρουμε την μισή σύνταξη αυτό κι αν είναι μνημόσυνο 
Και μέσα σε όλα αυτά να ' ρχονται στο μυαλό οι δακρύβρεχτες συνεντεύξεις του υπουργού ότι παλεύει με νύχια και με δόντια ενάντια στο κακό μνημόνιο του κακού ΔΝΤ για να πετύχει κάτι καλύτερο για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας. Μην κλαίτε άλλο κ. υπουργέ από ότι φαίνεται το πόνημα σας αποδεικνύεται βασιλικότερο του βασιλέως.

Αηδιασμένος θα σας προσφέρω το σάλιο μου (και πολύ σας πέφτει κι αυτό). Σε σας και σε όσους μας οδήγησαν εδώ.
Σε εσάς και στους συνεταίρους σας λοιπούς σοσια- λήσταρχους που καταλήστεψαν τα πάντα στις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από τις σοσια- ληστικές σας κυβερνήσεις.
Στον πρόεδρο της σοσια- ληστηκής διεθνούς διορισμένο κυβερνήτη του προτεκτοράτου από το ΔΝΤ.
Στους κλέφτες φιλελεύθερους, κεντροδεξιούς, δεξιούς ή ότι άλλο θέλουν να αντιπροσωπεύουν που αποδείχτηκαν το ίδιο ή και μεγαλύτερα αρπακτικά από εσάς και τους συνεταίρους σας.
Στους ξεφτυλισμένους προέδρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ (οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρώην , νυν ή και μελλοντικοί σας συνοδοιπόροι στην σοσια -ληστεία που επιτελείτε). Ξεπούλησαν κεκτημένα με αίμα δικαιώματα εργαζομένων και τώρα σκούζουν (γιατί σας πίστεψαν) για τα μάτια του κόσμου.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!!!
ΥΓ1. Συγχαρητήρια για την αποδοτικότητα και την δουλικότητα σας στα αφεντικά σας (ΔΝΤ και εργοδοσία). Σας ζήτησαν να κόψετε 10 και εσείς κόψατε 30. Προαγωγή βλέπω να σας δίνουν και μπόνους θα πάρετε αφού τους στόχους σας τους ξεπεράσατε.

ΥΓ2. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και για τους ψεύτες η ιστορία πάντα επιφυλάσσει μία σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση. Αυτή που τους αρμόζει (Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Ηρόστρατος, Χατηκατβίας, Ιούδας, Δοσίλογοι....). Πολλοί από τους σημερινούς πολιτικούς έχουν εξασφαλίσει σίγουρη θέση σε αυτή την λίστα.

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ. ΝΤΡΟΠΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΞΕΦΤΥΛΑ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 2008 (ΑΡΑΒΩΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ. ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΙΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ) ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΛΠ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ, ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ.