Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αριστερή κυβέρνηση ή αριστερή εξουσία; [29-03-2012]

Συζητείται έντονα, μας ρωτάτε στα social media, στο ραδιόφωνο, στο τηλέφωνο, γιατί δεν κατεβαίνουν μαζί τα κόμματα της Αριστεράς, ώστε να φτιάξουν μια κυβέρνηση για να λύσει τα προβλήματα. Αρμόδια να απαντήσουν, βεβαίως, είναι τα κόμματα, αλλά αφού διαπιστώνουμε ότι το θέμα απασχολεί αρκετούς, θα δώσουμε την προσωπική οπτική μας.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ..

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι.
Ο Τομσεν του δντ δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμμία διαπραγμάτευση στην Ελλάδα. Από την αρχή όλοι ήθελαν τα ίδια πράγματα..............................

Αυτά για να μην τρώμε κουτόχορτο.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

πασοκ, νδ, λαος και ντορα συμφωνούν. Πρέπει να παρθούν και άλλα αναγκαία μέτρα για να γίνουμε ανταγωνιστική και να παραμείνουμε Ευρωπαίοι.

Μερικά από τα μέτρα είναι η περαιτέρω μείωση των μισθών , των συντάξεων, του εφάπαξ και κάθε άλλης αμοιβής, η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, η απόλυση περισσοτέρων από 200.000 δημοσίων υπαλλήλων (η οποία για όσους χαίρονται θα φέρει αντίστοιχα μεγάλο αριθμό απολυμένων υπαλλήλων από μαγαζιά, εστιατόρια κλπ), η μείωση κάθε είδους παροχής ιατροφαρμακευτιή περίθαλψη, μητρότητα, επιδόματα πολυτέκνων , αναπήρων κλπ. Νέοι φόροι, νέα χαράτσια, κατάργηση φοροαπαλλαγών, κι άλλη μείωση του αφορολόγητου κ.ο.κ.

Και όλα αυτά μας το λένε ξεκάθαρα ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί με τα μνημόνια 1 και 2 και άρα δεν θα φταίνε αυτοί που θα τα εφαρμόσουν και μάλιστα πολύ σύντομα λίγο μετά τις εκλογές τον Ιούνιο. Αν είναι πάντως να είμαστε ευρωπαίοι με μισθούς κίνας και δικαιώματα σκλάβων ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

Ο Αλέξης Τσίπρας μας δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να έχει κάθε οικογένεια ένα πιάτο φαϊ !!!!!!
Μετά τον Γιώργο που μίλαγε για ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια τώρα ο Αλέξης μιλάει για ένα πιάτο φαϊ ανά οικογένεια.

Ο Κουβέλης δηλώνει ότι η χώρα δεσμεύεται να τηρήσει το δανειακό σύμφωνο. Και γιατί ρε μεγάλε να προτιμήσουμε το ιμιτασιόν από τα πρωτότυπα νδ , πασοκ, λαος ; Και ο Ψαριανός δεν μπορέι να εξηγήσει στο 12χρονο παιδί του γιατί ο κόσμος αντιδρά!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ θα κληθείς να ψηφήσεις για το τι θέλεις να συμβεί τα επόμενα χρόνια. Δεν θα έχεις καμμία δικαιολογία μετά την αποχώρηση από την κάλπη και δεν θα δικαιούσαι να αγανακτείς μετά. Δεν μπορεί να συνεχίζεις να τρως κουτόχορτο ακόμη και σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις εσύ και να την πληρώσουν οι άλλοι.

Γι'αυτό ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ πριν πας να ψηφήσεις κοίτα στα μάτια τα παιδιά σου και μετά πήγαινε και τιμώρησέ τους. Διαφορετικά ψηφίζοντάς τους είναι σαν να πυροβολείς τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ....


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ 26/03/2012

Ευρώπη ή χάος; [26-03-2012]
Είναι το δίλλημα που θα μας συνοδεύσει μέχρι τις εκλογές. Για την ακρίβεια, ένα από τα κυρίαρχα διλλήματα που θα μας συνοδεύσουν, μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές. Το έθεσε με κάθε επισημότητα και κυνισμό ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος και το έχουν επαναλάβει γνωστοί και άξιοι μιμητές, εκπρόσωποι κομμάτων και ισάριθμοι παπαγάλοι.

Το δίλλημα είναι άκρως εκβιαστικό, κάτι που όμως δεν εκπλήσσει κανέναν. Αρκεί να δει κανείς, από πού προέρχεται για να συνειδητοποιήσει ότι από εκεί μόνο εκβιασμοί  προκύπτουν.

Συγχαρητήρια-Με γειά η νέα σας ΓΥΑΛΑ

Έγινε η παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας παρουσία της πολιτικής ηγεσίας.
Συγχαρητήρια για την νέα σας ΓΥΑΛΑ.....

ΣΤΑΘΗΣ - Από enikos.gr 26/3/2012

Θαύματα στην
«Αυλή των Θαυμάτων»

Πρώτη καταχώρηση: 26/03/2012

08:00Ξεχωρίζουν

Θαύμα – θαύμα!

Πέντε μέρες αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε πέντε μονάδες στα γκάλοπ! Θαύμα – θαύμα