Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ολα είναι δυνατά!

Στον κόσμο που μια χούφτα δισεκατομμυριούχοι κατέχουν περιουσία που σύμφωνα με τη «λίστα Forbes» έχει εκτιναχτεί στα 5,4 τρισεκατομμύρια δολάρια,
το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού στερείται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά για την ανθρώπινη ύπαρξη: Τροφή, καθαρό νερό, οποιαδήποτε κοινωνική υποδομή (στέγη, ηλεκτρικό, αποχέτευση, παιδεία, στοιχειώδη υγεία, περίθαλψη, κ.λπ.).

Ακούστε, κύριοι - Η απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου

Κατανοούμε την «έκπληξη» για το βάθος, για την ποιότητα και για το ουσιαστικό περιεχόμενο του Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκ μέρους όσων έχουν συνηθίσει να ζουν και να σκέφτονται με τους κανόνες της ίντριγκας, του μιντιακού παρασιτισμού, της υποκρισίας, του καιροσκοπισμού, της καμαρίλας, της κομματικής ψευτοδημοκρατίας.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που εμφανίζει τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη να χαιρετάει ναζιστικά. Λέγεται ότι το έκανε ειρωνικά γιατί από πίσω ακούγεται η φράση "Deutschland ber alles". Βέβαια, οι απόψεις του ίδιου είναι γνωστές, απαράδεκτες, ανιστόρητες και επικίνδυνες.