Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Επικαιρότητα Νο 1

Καλημέρα Ανθρωπάκο,

Υπουργός Υγείας, Άθλησης και Διατροφής ........ο κος Λοβέρδος (γνωστός και μη εξαιρετέος). Αφού κάνει που κάνει πλάκα σε όλους μας ο ΓΑΠ δεν την κάνει τουλάχιστον πετυχημένη να γελάσουμε και εμείς λιγάκι.
Σε ένα τέτοιο υπουργείο υπουργός θα μπορούσε να ήταν μόνο ένας Πάγκαλος με αναπληρωτή έναν Βενιζέλο. Εκεί να δεις και υγεία και άθληση αλλά κυρίως διατροφή........

Όλη τη νύχτα αυτοί οι επαγγελματίες "δημοσιογράφοι"  του ΠΑΣΟΚ στη ΝΕΤ ανέφεραν πληροφορίες. Μπορεί και 150 βουλευτές να έκαναν υπουργούς και υφυπουργούς με τις πληροφορίες τους.... Έκαναν τον τάδε υπουργό και σε πέντε λεπτά με νεότερες πληροφορίες του άλλαζαν υπουργείο ή τον έστελναν σπίτι του. Ήθελα να μουν από μια μεριά να δω τι παιχνίδι έπαιζε ο ΓΑΠ και άλλαζαν έτσι ονόματα και υπουργεία. Μουτζούρη ή μπαρμπούτη...

Όσο κι αν αλλάζει ο ΓΑΠ υπουργούς από την στιγμή που κυβερνά το ΔΝΤ δεν αλλάζει τίποτα για μας Ανθρωπάκο. Εμείς θα πληρώσουμε νέους φόρους (πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ κλπ), θα υποστούμε νέες μειώσεις αφού πρέπει να εξοικονομήσουν ακόμα 3,05 δις €, θα μεγαλώσουμε τις λίστες των ανέργων αφού θα συνεχίσουν να κλείνουν η μία επιχείρηση πίσω από την άλλη και θα συνεχίσουμε (αλήθεια μέχρι πότε) να παρακολουθούμε το θεατρικό που λέγετε εξεταστικές των σκανδάλων επιτροπές.

Κατά τα άλλα πολύ ποδόσφαιρο και πολύ μπάσκετ παίζει τώρα τελευταία. Άλλωστε το ποδόσφαιρο και τα λοιπά ομαδικά αθλήματα είναι το όπιο των λαών. Μπορούν και αποχαυνώνουν τις μάζες και τις στρέφουν να ασχοληθούν με θέματα ακίνδυνα για αυτούς που κυβερνούν. Άλλο να ασχολιόμαστε με το αν ήταν πέναλντυ ή οφσάιντ και άλλο με ΔΝΤ, ανεργία, κοινωνική ασφάλιση, παιδεία, υγεία κλπ.