Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έλεος βρωμεροί παπαγάλοι....

Ακούγοντας τα δελτία "ειδήσεων" (λέμε τώρα) και ειδικά αυτό το έκτρωμα του Mega δεν μπορεί παρά να βγεις από τα ρούχα σου. 

Αυτοί που παρουσιάζουν το δελτίο ξεφτυλίζουν εντελώς την έννοια δημοσιογράφοι. Ξεστομίζουν απίθανες βλακίες και τρομοκρατίες. Η απεργία της ΠΝΟ λένε ότι θα είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Τι λέτε βρε νούμερα. Η πληρότητα ξενοδοχείων στα νησιά είναι ανύπαρκτη, οι Έλληνες που αποτελούν τον κύριο επισκέπτη αυτές τις ημέρες έχουν στεγνώσει εδώ και καιρό.

Άσε που μάθαμε ότι μεγαλώνουν συνεχώς οι ελλείψεις στα νησιά. Ακούς την είδηση λοιπόν και μένεις εντελώς μαλάκας. Και αναρωτιέσαι μα καλά η απεργία δεν ξεκινά σε 4 (τέσσερις) ημέρες; Πως είναι δυνατό να αυξάνονται οι ελλείψεις χωρίς να υπάρχει απεργία;

Και κάτι τελευταίο πόσα ρεπορτάζ έχουν κάνει όλοι αυτοί για τα νησιά που είναι χωρίς δρομολόγια για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς γιατί τα αφεντικά τους παίρνουν τις επιχορηγήσεις και κάνουν και τους δύσκολους.


Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. του Μιλτιάδη Πασχαλίδη


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. του Μιλτιάδη Πασχαλίδη

Στο σχολείο μας έμαθαν ότι, για τους εκλιπόντες, δε λες ποτέ «Ο κύριος» ή «Η κυρία», αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι στο σχολείο μάθαμε μόνο άχρηστα πράματα- άσε που σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν σχολεία.
Τον κύριο Δημήτρη Χ. τον ήξερα από παιδί. Στην ίδια γειτονιά, στους Αμπελόκηπους, εγώ στην Αργολίδος, εκείνος στη Βελεστίνου.
Με την κόρη του ήμαστε συμμαθητές απ' το Δημοτικό μέχρι τη Γ Λυκείου, φίλοι εγκάρδιοι, μεγαλώσαμε σαν αδέρφια, κολλητοί στη γειτονιά και στο σχολείο, παρέα στα πάρτι, σύντροφοι στις πορείες, μετά χαθήκαμε, εκτός από κάτι σποραδικά τηλέφωνα και καφέδες, αλλά πάντα με την επίγνωση ότι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού, σ' ένα παρελθόν τόσο ακαθόριστα μακρινό που νομίζω ότι το έζησε άλλος.

Γερμανικές αποζημιώσεις


Μιας και οι «σωτήρες» της παρούσης συγκυβερνήσεως δήλωσαν σχετικά με τους φακέλους της υπόθεσης των γερμανικών αποζημιώσεων ότι
«τους έχασαν» (!),
«δεν τους βρίσκουν» (!),
«τους ψάχνουν αλλά δεν ξέρουν πού είναι» (!)
- και χωρίς φυσικά να μας διαφεύγει καθόλου ότι την ιταμή ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών πως η Γερμανία δε χρωστάει τίποτα στην Ελλάδα για τις ναζιστικές θηριωδίες οι εδώ «σωτήρες» την έκαναν ουσιαστικά «γαργάρα» -
ας τους βοηθήσουμε (τους «σωτήρες») να φτιάξουν... καινούριο φάκελλο.

Τι έχεις να πεις για το φόνο του 77χρονου κατηγορούμενε;

Ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος είπε: «Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι - πολιτεία και πολίτες - να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος, δήλωσε: «Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε»(!) «γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής».
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, είπε: «Εχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών. Αυτό εννοούσα, όταν μιλούσα για την εθνική κατάθλιψη» «και την ανάγκη να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την κρίση. Θάνατος δεν είναι μόνο η πτώχευση, αλλά και το να ζει κανείς χωρίς ελπίδα. Αυτό κάνει το χρέος μας πιο επείγον, να βγάλουμε τους Ελληνες από το τέλμα και την απελπισία», είπε.
Ο πρώην υπουργός Αμυνας του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε για το θέμα: «Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της αδιέξοδα, τα δικά της προβλήματα. Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρέη, το αν τα 'φαγαν τα παιδιά του ή τα 'φαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, είπε: «Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Καψής, δήλωσε ότι πρόκειται για μία ανθρώπινη τραγωδία που δεν προσφέρεται να μπει στην πολιτική συζήτηση και «πρέπει όλοι να τη σεβαστούμε».

Ο Στάθης για την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα

Ακόμη μία αυτοκτονία στην Ελλάδα του 2012 με ηθικούς αυτουργούς την τρόικα και τους υποστηρικτές της. Η διαφορά με τις εκατοντάδες προηγούμενες ότι αυτή έγινε κοινή θέα...

Δείτε πως ο σκιτσογράφος σχολιάζει την δολοφονία από το πολιτικό σύστημα ενός ακόμη συμπολίτη μας

Μπορείς να απαντήσεις Ανθρωπάκο;

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια

«Πρωτιές» για την Ελλάδα στην αύξηση της ανεργίας, στην ανεργία των νέων και των γυναικών

Με την τάση ανόδου να παραμένει σταθερή, τα ποσοστά ανεργίας καταγράφουν νέα ρεκόρ στην Ευρωζώνη (17 κράτη μέλη) και συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση (το σύνολο των 27 κρατών). Πρωταθλητής με διαφορά στην αύξηση της ανεργίας η Ελλάδα, η οποία, επιπλέον, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην ανεργία των νέων και των γυναικών.

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ο Δήμαρχος (λέμε τώρα) Αθηνών , εκλεγμένος με το πασοκ (άλλος ένας σοσια-ΛΗΣΤΗΣ) και προερχόμεμενος από το συριζα (ακόμη ένας κωλοτούμπας) με πρόταση νόμου ζητάει να απαγορεύονται με απόφαση της αστυνομίας οι διαδηλώσεις που είναι πιθανό να δημιουργήσουν φασαρίες!!!!!!!
Να συλλαμβάνονται και να διώκονται οι οργανωτές κλπ.

Ω πόση Ελευθερία, Ω πόση Δημοκρατία.....
Εύγε δήμαρχε μπράβο και εις ανώτερα.
Να γίνονται μόνο οι πορείες των χρυσών αυγών στις οποίες συμμετέχει και η αστυνομία και οι διαδηλώσεις των φίλων της κατοχικής κυβέρνησης....

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτόν τον κηφήνα μας τον είχαν φορτώσει για χρόνια και τον πλήρωνε ο μαλάκας ο Έλληνας για συνήγορο του πολίτη!!!!!!!!!!1

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

Ενα μοχάχα θα σου πω, οτι δεν πάρεις μοναχός κανεις δεν θα ρθει να στο δωσει!!!

Ρίχτε μια ματιά στα νέα μέτρα

Από τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη και τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο. Μία απαρίθμηση όλων όσων μας περιμένουν μετά τις εκλογές αν ξαναβγούν νδ και πασοκ. Απλά για να μην έχει κανείς καμμία δικαιολογία. Δεν ήξερα, τους πίστεψα κλπ....