Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ - ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ

 Βγήκε ο "κύριος" Λοβέρδος και κατήγγειλε το απαράδεκτο φαινόμενο να υπάρχουν κλάδοι του ιδιωτικού τομέα που μέσα από το θεσμό της διαιτησίας έχουν πάρει ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ (μην γελάτε αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε) αυξήσεις της τάξης του 3% !!!!!! (21€ για όσους αμείβονται με 700 €). Σας προλαβαίνω πριν αρχίσετε να βρίζετε με τις χειρότερες λέξεις που όντως εύκολα μπορεί κάποιος να βρει στην πλούσια ελληνική γλώσσα. Σκεφτείτε πρώτα το πόσες αυξήσεις σας έχουν δώσει οι σοσια -ΛΗΣΤΕΣ υπουργοί της πλέον σοσια - ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΗΣ κυβέρνησης. Αυξήσεις στον ΦΠΑ, στη βενζίνη, στα τσιγάρα, στα τρόφιμα, στα ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και τώρα αρχίστε να βρίζετε μαζί μου ΠΑΛΙΟ@@^&*#^%%^^$^@#$%%^#@%^@#%.
Μας ενημέρωσε λοιπόν ο "κύριος" υπουργός για την πρόθεση του να καταργήσει με νομοθετική ρύθμιση αυτές τις κραυγαλέες (άμα ξαναρχίσω να βρίζω θα φταίω εγώ τώρα) αυξήσεις. Αντιστρατεύονται λέει τις συλλογικές προσπάθειες όλων των Ελλήνων (εξαιρούνται βέβαια οι "κύριοι" βουλευτές που αύξησαν τα εισοδήματά τους συμμετέχοντας σε δεκάδες απίστευτες επιτροπές στην Βουλή όπου για κάθε συμμετοχή τους αμείβονται με 250 € καθαρά). Δεν μπορεί κάποιοι (εννοεί βιομηχάνους, βιοτέχνες κλπ που έδωσαν την κραυγαλέα αύξηση του 3%) να παίζουν το ρόλο του καλού (εδώ γελάμε βρίζοντας διαπιστώνοντας πως έχουν χάσει το νόημά τους κάποιες λέξεις) και κάποιοι άλλοι τον ρόλο του κακού (για τον ευατό του μιλάει και κάποιους κολλητούς του ΣΕΒ, Εφοπλιστές κλπ). Και καταλήγει :
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
Καιρός λοιπόν όλα εμείς τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Σε πρώτη φάση όπου τους πετυχαίνουμε μπροστά μας να τους δείχνουμε με πράξεις ότι θα περάσουν μαύρες μέρες (δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν) και σε δεύτερη φάση όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης όλα τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ που τα τελευταία 35 χρόνια ψηφίζουν αυτόν και τους ομοίους του να τους στείλουν εκεί που πρέπει!!!
Μην ξεχνάτε τίποτα δεν έχει κριθεί. ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ μέσα από ΑΓΩΝΕΣ μπορούν να ξαναπάρουν πίσω όσα οι νεοφιλελεύθεροι κλέφτες και οι σοσια-λήσταρχοι μας ΕΚΛΕΨΑΝ!!!