Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ

Αποχή που ξεπερνάει το 54%.

Πήγε στις κάλπες η μειοψηφία των Ελλήνων δηλαδή το 46%. Και από αυτό το 46% το 11% είναι άκυρα και λευκά. Δηλαδή άλλο 5% του εκλογικού σώματος. Άρα νομάρχες και δημάρχους εξέλεξε το 41%.

Αν σκεφτεί κάποιος ότι στους πεισσότερους δήμους και στις νομαρχίες τα ποσοστά μοιράστηκαν μεταξύ των δύο υποψηφίων καταλαβαίνει ο καθένας ότι θα έχουμε δημάρχους και νομάρχες που δεν είναι αποδεκτοί από το 79% του λαού. Δημάρχους και νομάρχες που δεν νομιμοποιούνται να περάσουν κανένα από τα μέτρα του μνημονίου και της αντιλαικής πολιτικής.

Και βέβαια είναι αστείοι τόσο αυτοί του πασοκ όσο και της νδ που πανηγυρίζουν για τις νίκες τους. Ο λαός πια τους έχει πάρει χαμπάρι και θα τους στείλει σύντομα στα πανηγύρια...

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ

Επειδή με τις δηλώσεις τους το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής δήλωσαν νικητές (φουκαράδες γκεμπελισκοι πες πες θα το πιστέψουν στο τέλος και οι ίδιοι).

Επειδή όπως δήλωσαν πολιτική δεν πρόκειτε να αλλάξουν αφού όπως μας πληροφόρησαν ο λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης (τους φτύνεις και σου λένε ψιχαλίζει).

Ήρθε η ώρα για δεύτερο πιο ηχηρό χαστούκι. Μαύρο σε κάθε υποψήφιο του πασοκ και της νδ. Άστους να εκλεγούν με μειοψηφικά ποσοστά. Να είναι δήμαρχοι και νομάρχες με 25 ή 30 %. Να μην μπορούν να νομιμοποιήσουν καμμία απόφασή τους.  Να μην μπορούν να στηρίξουν το μνημόνιο τους και τον Καλλικράτη τους. Να μας βρίσκουν μπροστά τους στα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάνε να εφαρμόσουν.

Μαύρο σε όλους τους υποψηφίους του πασοκ και της νδ. Μαζική συμμετοχή και πάμε για άκυρο με όσο το δυνατό πιο μεγάλο ποσοστό. Και από την Δευτέρα πιο δυνατά, πιο μαζικά ενάντια στην τροικα και τα ντόπια τσιράκια. Με μια μεγάλη συγκέντρωση μήνυμα σε όλους.