Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Εκεί που πας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.

Ο Ελληνικός λαός έχει μία τεράστια συλλογή από παροιμίες για να στηλιτεύσει την κακή συμπεριφορά κάποιου που χαρακτηρίζεται από αμετροέπια , ξεφτύλα, ξεδιαντροπιά και πολλά άλλα. Μία από τις εκφράσεις αυτές είναι και η έκφραση του τίτλου που χρησιμοποίησα για την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Σε αυτήν την ανάρτηση θα ήθελα να αναφερθώ στο απαράδεκτο φαινόμενο που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς για τους καημένους τους βολευτές του Πανελληνίου σοσιαΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟΥ κινήματος οι οποίοι δεν έχουν μέρος να σταθούν και όπου και αν είναι δέχονται φραστικές επιθέσεις από άκουσον-άκουσον κακούς Έλληνες πολίτες που δεν αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουν στην πατρίδα. Προεξέχουν σε αυτό οι "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι στα ιδιωτικά και στα κρατικά κανάλια, και οι βολευτές του Πα.σο(σιαΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟΥ)κ.

Τι λέτε ρε;  Έχετε διαννοηθεί τι λέτε; μα πάνω απ΄'όλα έχετε διαννοηθεί τι έχετε κάνει;.
Που ήσασταν όλοι εσείς οι όψιμοι τιμιτές της δημοκρατίας λάστιχο που οραματίζεστε όταν επί ημέρες δέρνονταν ανηλεώς παππούδες, γιαγιάδες, μανάδες και παιδιά που το μόνο έγκλημα τους είναι ότι κατάλαβαν έστω και αργά το πόσο ψεύτες και απατεώνες είσαστε. Όταν ρίχτηκαν σε πολίτες που τόλμησαν να αγανακτήσουν από τα ψέμματα σας και την προδοτική συμπεριφορά σας 2900 χημικά (30 φορές περισσότερα από τον μέσο όρο). Αυτοί οι άνθρωποι ούτε κουκούλες φόραγαν, ούτε σε πράξεις βίας προέβησαν. Πού είσασταν βρε "υποκριτές και φαρισαίοι" όταν με εντολές δικές σας ένστολα ζώα πέταγαν ασφυξιογόνα μέσα στο σταθμό του μετρό; Που είσασταν βρε όταν χτύπαγαν γέροντες που θα μπορούσαν να είναι οι γονείς του καθένα από εμάς; Που είσασταν βρε όταν χτύπηγαν γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι η γυναίκα, η μάνα , η κόρη καθενός από εμάς;
Που είσασταν βρε όλοι εσείς όταν οι βολευτές μας ψήφιζαν τους παχυλούς μισθούς και τις παχυλότατες αυξήσεις τους. Όταν ψήφιζαν τις ατέλειές σε ΟΤΕ, ταχυδρομεία, εισητήρια, κινητά κλπ για τους ευατούς τους και τις οικογένειές τους. Όταν ψήφιζαν απίστευτες διατάξεις που τους επιτρέπουν ακόμη και σήμερα να αμοίβονται με 300 € για κάθε ημέρα συμμετοχής σε κάποια επιτροπή (δηλαδή για να κάνουν την δουλειά για την οποόια ήδη πληρώνονται). Που τους επιτρέπουν να έχουν γραφεία με 5 υπαλλήλους και έναν επιστημονικό συνεργάτη (συνήθως τις γυναίκες και τα παιδιά τους) που τους πληρώνει αδρά ο Ελληνας πολίτης. Που τους επιτρέπουν να έχουν από δύο και τρεις αστυνόμους για να τους φυλάνε (τί είναι αλήθεια μαφιόζοι και απατεώνες γιατί μόνο αυτοί κυκλοφορούν με μπράβους και φύλακες (αχ ξάχασα τους δημοσιογράφους)). Που τους επιτρέπουν να μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και να έχουν δωρεάν 52 αεροπορικά εισητήρια μετ επιστροφή (αλήθεια υπάρχει αντίστοιχη παροχή σε άλλο εργαζόμενο σε αυτή τη χώρα).
Και ακούμε τον υπουργό των ΜΑΤ να λέει να μείνουμε μακρυά από την γυναίκα και τα παιδιά του. Ο ελληνικός λαός έχει φιλότιμο κύριε και δεν θα ακουμπήσει ούτε μία τρίχα τους να είστε βέβαιος για αυτό. Δεν θα σας μοιάσει που δώσατε χωρίς ντροπή την εντολή να βαράνε τα ΜΑΤ τα δικά του παιδιά και τις δικές του γυναίκες.
Ακούμε πρώην πρόεδρο της βουλής κιόλας να ωρύεται για τις επιθέσεις εναντίων των βολευτών και αναρωτιέμαι αν έχει κανένας διαβάσει κάποια δήλωσή του για τίς πραγματικά βάρβαρες επιθέσεις εναντίων των πολιτών (συνομίληκων του μάλιστα μερικές φορές);

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες και σελίδες, να βάλω δεκάδες φωτογραφίες και video που θα τονίζουν τα όσα αναφέρω, αντί για αυτό όμως θα κλείσω με μία ακόμη φράση που λέει ο σοφός λαός μας "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ".
Νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι περιττά.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ @#$&^@!!!!

Πάντα ανρωτιόμουν ποιό είναι το έσχατο σημείο ξεφτύλας, ξεδιαντροπιάς και αφασίας που μπορεί να φτάσει κάποιος. Διαβάζοντας όμως το παρακάτω κείμενο με το οποίο το Πανελλήνιο σοσιαΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟ κόμμα ζητάει την οικονομική στήριξη από τους Έλληνες πολίτες (τους οποίους έχει κατακλέψει, εξαπατήσει, δείρει κτλ) διαπίστωσα ότι αυτό που είχα καθορίσει σαν έσχατο σημείο δεν υπάρχει. Ο ξεφτύλας που συνέταξε το παρακάτω κείμενο πρέπει δικαιωματικά να κερδίσει το βραβείο του πλέον ξεδιάντροπου και εκτός τόπου πολίτη της συγκεκριμένης χώρας (εκτός και αν δεν ζεί σε αυτή την χώρα).

Για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα αντιγράφω από την επίσημη σελίδα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ το κείμενο.


"Οικονομική Στήριξη
Το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία της πολιτικής έχει κλονιστεί, ότι η ανασφάλεια του πολίτη βρίσκεται σε έξαρση και ότι έχει πλέον δυσκολία στο να εμπιστευτεί το ίδιο το σύστημα των δημοκρατικών θεσμών, προχωρά στην υλοποίηση του «Σχεδίου για την Διασφάλιση της Αυτοχρηματοδότησης».

Θέτουμε λοιπόν ως πρώτη προτεραιότητα την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων:

* αποδεικνύουμε έμπρακτα το χρέος των σοσιαλιστικών δυνάμεων προς τον πολίτη,
* δημιουργούμε έναν άξονα εμπιστοσύνης και σεβασμού, χτίζοντας μια σχέση αλλά και μια κοινωνία πάνω απ’ όλα ανθρώπινη. Δημιουργώντας γι’ αυτόν και προστατεύοντάς τον."