Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Blog - ανεξαρτησία και αυτολογοκρισία

Ένα σχόλιο σχετικά με το μένος που βγάζουν οι αναρτήσεις των blogs κατά του ΚΚΕ. Άνθρωποι που όλοι τους την ζωή έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ΝΔ ή ΛΑΟΣ και συναφή κόμματα κατηγορούν για κάθετι (πχ για τις συντάξεις στην Ελλάδα, για τον τουρισμό, για το ξύλο που τρώνε από τις γυναίκες τους, για τα παιδιά τους που μεγάλωσαν σε άθλιες πόλεις, για την ανύπαρκτη παιδεία, υγεία κλπ) το ΚΚΕ. Λες και το ΚΚΕ κυβερνάει αυτόν τον τόπο και όχι όλοι αυτοί οι απατεώνες εγκληματίες που όλοι αυτοί έχουν ψηφήσει δεκάδες φορές.
Ας κοιτάξουν στον καθρέφτη να δουν τον υπεύθυνο για όλη αυτή την παλιοκατάσταση και ας αναλογιστούν το μερίδιο που τους αναλογεί στην καταστροφή που έκαναν σε αυτή την χώρα ψηφίζοντας όλα αυτά τα χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους απλά για έναν διορισμό στο δημόσιο. Κρίμα..... φτηνά πουλήθηκαν.

Υστερόγραφο
Το παραπάνω σχόλιο το έστειλα στο blog troktiko. Όπως και μια σειρά από προηγούμενα σχόλια που έχω στείλει λογοκρίθηκαν και δεν δημοσιεύτηκαν. Το γεγονός από μόνο του προκαλεί λύπηση. Ωραίο να ισχυρίζεσαι ότι παλεύεις κατά της λογοκρισίας των blogs από την μία και από την άλλη να φιλτράρεις όλα τα σχόλια και να δημοσιεύονται μόνο όσα πρέπει. Σχόλια για ολυμπιακό , παο και παοκ. σχόλια που μία ομάδα εργαζομένων κατηγορεί μία άλλη (εν αρχή τους δημόσιους υπαλλήλους, μετά τους ναυτεργάτες, τους τελωνειακούς, τους υπαλλήλους στην καθαριότητα, τώρα στη βουλή και δεν έχει τελειωμό αυτή η αθλιότητα σε βάρος εργαζόμενων ανθρώπων). Σχόλια κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ (γράψε την μεγαλύτερη βλακεία, το μεγαλύτερο ψέμα ότι θες και αυτό σίγουρα θα αναρτηθεί - έχουν καλά στο πετσί τους τις γκεμπελιστικες μεθόδους από τις παρατάξεις όπου προέρχονται).

Δεν υπάρχουν σχόλια: