Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Καημένη Ελλάδα..

Σε συνέχεια του παιχνιδιού εκφοβισμού των απλών ανθρώπων άρχισαν ήδη να διαδίδονται οι φήμες για τα νέα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η "σοσιαλιστική για να μην ξεχνιόμαστε" κυβέρνηση. Κόψιμο μισθών, επιδομάτων και δώρων εκ νέου και σε μεγαλύτερα ποσοστά. Νέα πιθανή άυξηση εμμέσων φόρων και φπα, νέες μειωμένες συντάξεις και δε συμμαζεύεται.
Και από την άλλη να οι εικόνες των κατοίκων της Ρόδου να μοιράζουν λουλούδια στους κατακτητές των κρουαζιεροπλοίων που κατέπλευσαν εκεί (σκηνικό που θυμίζει άλλες εποχές και την κατάπλευση του στόλου στον Πειραιά και την τρούμπα).
Και να οι προτάσεις να πέφτουν βροχή στους Κινέζους. Ξεπουλάμε και αυτό και αυτό και αυτό ... Κοψοχρονιά , σε τιμή ευκαιρίας , πάρε πάρε...
Και τα προϊόντα γύρω μας κάθε μέρα να ακριβαίνουν και οι οικογένειες των απλών ανθρώπων κάθε μέρα να ψάχνουν νέα έξοδα που θα πρέπει να περιορίσουν. Ενώ σε πλήρη αντίθεση όλοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα να συνεχίζουν την ίδια τακτική ζώντας μέσα στην περιτή πολυτέλεια.
Α ρε καημένη Ελλάδα σε ξεπούλησαν και μάλιστα για ψύχουλα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: