Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ (ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ)

Ρεπορτάζ στην Ελληνική τηλεόραση. Μειωμένη η τουριστική κίνηση στην Χαλκιδική (τώρα 10 ή 20% είπαν θα σας γελάσω). Και μετά βγαίνουν εκπρόσωποι ξενοδόχων , μαγαζατόρων κλπ για να τεκμηριωθεί το ρεπορτάζ. Και τι λένε οι άνθρωποι : ελπίζουν λέει στους Έλληνες τουρίστες που είναι παραδοσιακά οι τουρίστες που αφήνουν χρήματα (δεν αρκούνται λέει στα all-inclusive και θα φάνε και το ψαράκι τους , θα κάνουν και την βόλτα τους κλπ).
Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα για όλους αυτούς που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Δεν μιλάω για τους ξεφτύλες τους δημοσιογράφους (αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού).
Λοιπόν κύριοι που είναι οι προσφορές σας για τους Έλληνες τουρίστες; Δίνεται στους ξένους εξευτελιστικές τιμές και στον Έλληνα αλλάζετε τα φώτα με τιμές ενοικίασης 2 και 3 φορές πάνω.
Αντιδράτε σε κάθε κινητοποίηση του Έλληνα τουρίστα ενάντια στα μέτρα που του κόβουν μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας και άρα και ημέρες διακοπών. Μόνο επαναλαμβάνεται μονότονα ότι θα πρέπει οι Έλληνες εργαζόμενοι να είναι καλά παιδιά για να μην πληγεί ο τουρισμός.
Προσλαμβάνεται ανασφάλιστους και κακώς αμειβόμενους εργαζόμενους που έχουν σαν αποτέλεσμα την παροχή κακής υπηρεσίας και την αύξηση της οικονομικής ανέχειας των εργαζομένων.
Αυτά και άλλα πολλά από την μία και από την άλλη περιμένετε το κορόιδο να σας σώσει. Δεν σας τα πάνε καλά κύριοι. Τα κορόιδα τέρμα. Τιμές 140 ++ ευρώ για τον Έλληνα και 50 € για τους ξένους last year. Βάλτε μυαλό γιατί θα βαράτε τα κεφάλια σας.
Το συμφέρον σας είναι με τον Έλληνα εργαζόμενο. Δώστε του καλούς μισθούς και δεν θα χάσετε. Συμπαραταχθείτε με τις απεργίες του για να σταματήσει η συρρίκνωση της αγοραστικής του δύναμης. Για να μειωθούν οι πανάκριβες τιμές στα ακτοπλοϊκά και τα αεροπορικά δρομολόγια, μόνο έτσι θα δουν άσπρη μέρα οι νησιώτικες περιοχές. Μην προσπαθείτε σε 20-25 μέρες να βγάλετε απίστευτα κέρδη. Μειώστε τις τιμές σε λογικά ύψη (5 ευρώ για ένα καφεδάκι είναι πάρα πολλά).
Μέχρι να το κάνετε αυτό αφήστε τον Έλληνα εργαζόμενο να παλεύει μοναχός του για να επιζήσει. Μην περιμένετε να κάνει και διακοπές (νηστικό αρκούδι δεν χορεύει). Και εσείς συνεχίστε να παίζεται το βρώμικο παιχνίδι σας. Σε κάθε μείωση της αγοραστικής δύναμης του Έλληνα εργαζόμενου να κάνετε την πάπια και σε κάθε απεργιακή του κινητοποίηση να τον κατακεραυνώνεται για το κακό που κάνει η απεργία του στον τουρισμό ΣΑΣ.
Ο καθένας βλέπετε σήμερα πρέπει να διαλέξει το στρατόπεδο με το οποίο θα πάει. Εσείς διαλέξατε το λάθος στρατόπεδο. Χρόνος για να αλλάξετε γνώμη δεν υπάρχει για φέτος. Ζείστε τον τουρισμό ΣΑΣ και εμάς αφήστε μας στους αγώνες μας. Όταν ξανακερδίσουμε τα κλεμμένα από τους σοσιαλοκλέφτες τα ξαναλέμε. Εκτός και αν αλλάξετε τροπάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: