Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

¨Εχουν γεμίσει τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων με τα σπίτια του ακη και του γιαννου. Τα δελτία ειδήσεων σπαταλούν μεγάλο μέρος τους για να μας περιγράψουν την μεγάλη ακίνητη περιουσία των συγκεκριμένων πρώην υπουργών.
Δηλαδή όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνει) έρχονται σήμερα να πουν στον Ελληνικό λαό αυτά που γνωρίζει εδώ και χρόνια απλά βλέποντας την χωρίς ντροπή επίδειξη πλουτισμό αυτών των ανθρώπων.
Όταν εμείς γυρίζαμε κύριοι δημοσιοκάφροι εσε'ις πηγαίνατε. Νωρίς σας έπιασε ο πόνος.
Όμως επειδή δεν μασάμε κουτόχορτο εμείς θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα μας να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης των σοσιαλοκλεφτών και των συμμάχων της ΔΝΤ και ΕΚΤ.  Έτσι για να ενοχλούμε και λιγάκι και εσάς που δεν καταλαβαίνουμε την κρισιμότητα της κατάστασης της χώρας και δεν δεχόμαστε τα "μέτρα" οι άθλιοι. Ο Έλληνας δεν θέλει να είναι ραγιάς, δεν μπορεί βρε αδερφέ. Όμως δυστυχώς ανάμεσα στους ήρωες αυτού του λαού πάντα θα έβρισκες και ένα σωρό βρωμερούς προδότες. Την δουλειά που έκαναν όλοι αυτοί την κάνετε σήμερα εσείς και δείχνετε να την απολαμβάνεται κιόλλας. Να σας θυμίσω όμως ότι οι Έλληνες πάντα τιμώρησαν στο τέλος τους προδότες. Αυτό θα γίνει και τώρα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: