Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ - Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ

Στην χώρα που κυριαρχει η βλακεία και η υποκουλτούρα. Εκεί που το άσπρο βαφτίζεται μαύρο και τούμπαλιν με χαρακτηριστική ευκολία. Στην χώρα όπου οι πολιτικοί οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρουν το κάνουν με πλήρη ιδιοτέλεια και κινούμενοι μόνο από συμφέρον (εκτός βέβαια από κάποιους οι οποίοι είναι εκ γεννετείς ηλήθιοι και ανίκανοι να κάνουν το παραμικρό). Στην μοναδική χώρα όπου οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν τα πάντα και έχουν άποψη για όλα.
Σε αυτή την χώρα λοιπόν (την Ελλάδα μας) παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον όλοι εμείς το πρωτάθλημα κολωτούμπας που έφτασε πια στην τελική του φάση.
Έτσι λοιπόν παρατηρήσαμε αρχικά την λυσσαλέα επίθεση ενάντια στο ΔΝΤ το οποίο αρχικά στολίστηκε με απίστευτους χαρακτηρισμούς περί καταστροφής και εξαθλίωσης (κάτι που είναι πολύ κοντά στην αλήθεια) όπου το ΔΝΤ εμφανίστηκε.
Ακολούθησε μία περίοδος προσπάθειας από τους ξεφτιλισμένους πολιτικούς μας και τους γνωστούς λακέδες δημοσιογράφους να ωραιοποιήσουν τους χαρακτηρισμούς που οι ίδιο είχαν δώσει με χαρακτηριστική ευκολία.
Για να φτάσουμε σήμερα όπου ακούμε απόψεις ότι το ΔΝΤ δεν είναι δαίμονες, ότι είναι η μοναδική μας λύση, ότι είναι ο καλύτερος φίλος μας (μαζί με την Γερμανία που πάντα είναι φίλος μας μην το ξεχνάμε αυτό) και μία σειρά ακόμη φαιδρά και γελοία κενού περιεχομένου λόγια από όλους τους βολεμένους καλοταϊσμένους ξεφτύλες.

Η αλήθεια είναι μία και η ιστορία του ΔΝΤ είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Όπου πήγε τα μέτρα που επέβαλαν τα αρπαχτικά του άφησαν μόνο συντρίμια πίσω τους, Από την μία φτώχεια , εξαθλίωση , ανεργία , απίστευτη και παρατεταμένη ύφεση , λαούς χωρίς ελπίδα και μέλλον.
Και από την άλλη τραπεζίτες,βιομήχανους και μονοπώλια που εκμεταλλευόμενοι όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα συσσώρευσαν απίστευτα ποσά πλούτου κερδοσκοπόντας και κατακλεβοντας τα πάντα (χρήματα, πόρους , εργατικά δικαιώματα, ζωές ανθρώπων και άλλα πολλά).

Και αυτή την ιστορία την γραμμένη με την δυστυχία και το αίμα των λαών που είχαν την ατυχία να πέσουν στα νύχια αυτών των διεθνών αληταράδων δεν μπορούν να τα σβήσουν οι κλέφτες και τα τσιράκια τους όσα ωραία λόγια και αν χρησιμοποιήσουν. Αυτή την στιγμή η τηλεόραση έχει έναν από τους γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους (που δυστυχώς για εμάς γνωρίζει τα πάντα όπως όλοι του συναφιού του) σε μία εκπομπή με τίτλο ανατροπή (την ονόμασε έτσι γιατί προσπαθεί να ανατρέψει την κοινή λογική μέσα από έναν ανελέητο βομβαρδισμό με ψέματα και βλακείες). Εκεί φιλοξενεί τους γνωστούς και μη εξαιρετέους τον κολωτούμπα των δασών της βουλής (Παπουτσής) , έναν από τους μεγαλύτερους ψεύτες που έχει την τιμή να γνωρίσει αυτή η χώρα και που έχει και τα δύο αξιώματα (και πολιτικός και δημοσιογράφος) και κυρίως τρομερά επιλεκτική μνήμη (Παναγιωτόπουλος), τον μεγάλο αρχηγό κόμματος και αρχικολοτούμπα νοσταλγό και υποστηρικτή παλαιών αθλίων καθεστώτων (Καρατζαφέρη) και κάποιους άλλους μαϊντανούς.

Και όλοι αυτοί κουβεντιάζουν για πράγματα ανούσια και στημένα (βασισμένοι σε μία ψεύτικη κατευθυνόμενοι δημοσκόπηση που βρίθει χαζών ερωτήσεων).

Πράγματα μακρυά από την πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας καθημερινά. Με την ανεργία να μας αγκαλιάζει, με το εισόδημα μας να μειώνεται συνεχώς (μειώσεις μισθών, περικοπές δώρων, αυξημένη φοραλογία, αύξηση ΦΠΑ και φόρου βενσίνης, αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα), με τα εργασιακά μας και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα να κατεδαφίζονται (δικαιώματα που οι παπούδες και οι πατεράδες μας έφτυσαν αίμα για να τα αποκτήσουν) , με τα εργοστάσια και τα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο, με την ψυχολογία μας και την διάθεσή μας κατεστραμμένη.

Έκλεισα και την τηλεόραση ώστε να γλυτώσω από όλα αυτά τα σκουπίδια που το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα λέγοντας την μία βλακεία μετά την άλλη.

Πρέπει σήμερα πριν τα πράγματα είναι πολύ αργά για τα παιδιά μας να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Να πολεμήσουμε με κάθε όπλο (με νύχια και με δόντια) όλοι μαζί όλα αυτά που μας σερβίρουν σαν μονόδρομο και μας σπρώχνουν με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό. Όπου τους πετυχαίνουμε θα πρέπει να τους κάνουμε την ζωή τους κόλαση, να είναι αναγκασμένοι να κρύβονται (σαν τις κατσαρίδες με τις οποίες μοιάζουν).

Να μάθουν να μας φοβούνται, να δώσουμε τις μάχες μας με αυταπάρνηση όχι για μας ρε γαμότο αλλά για τα αγγελούδια μας, που δεν φταίνε σε τίποτα αν εμείς σταθήκαμε τόσα χρόνια κατώτεροι των περιστάσεων με την ανοχή μας και τον ωχαδελφισμό μας επιτρέποντας σε όλα αυτά τα σκουλήκια να μας μαυρίσουν την ζωή. Για να γυρίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη μας και στην ζωή μας..

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: