Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης δωδεκάχρονης. Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουμε;

Δεν ξέρω ποιες λέξεις ταιριάζουν. Ένας ακόμη κυρ Παντελής θιασώτης του πατρίς, θρησκεία, οικογένεια που ήταν υπεράνω υποψίας. Για την ακρίβεια ένας ακόμη που ήρθε να προστεθεί στην τεράστια λίστα των καθαρμάτων αυτής της κατηγορίας. Σε μια κοινωνία που έχει σαπίσει εδώ και καιρό. Σε μια κοινωνία που ο φασισμός κυριαρχεί. Σε μια κοινωνία που χρειάζεται γκρέμισμα από τα θεμέλια και να χτιστεί πάλι από την αρχή σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Μια κοινωνία όπου κανένα παιδί δεν θα πεινάει, δεν θα είναι άστεγο, δεν θα είναι εκτός σχολείου, δεν θα είναι έρμαιο στα χέρια κανενός υπεράνω υποψίας "οικογενειάρχη", "πατριώτη", "χριστιανού". Κανένα παιδί 12 χρονών δεν θα πρέπει να βρίσκεται σε καθεστώς εκμετάλλευσης. Τελεία και παύλα.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε τι ψηφίζει, ούτε τι πιστεύει, τίιιποοοοταααα.
Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά
κι αυτός και οι διακόσιοι τόσοι που τηλεφωνούσαν για να βιάσουν ένα δωδεκάχρονο παιδί
και όσοι γνώριζαν και σιωπούσαν..



Και αυτή τους η τιμωρία να γίνει η αφορμή να ξαναδικαστούν οι υποθέσεις που κουκουλώθηκαν ή που αντιμετωπίστηκαν με απαράδεκτη επιείκεια (Λιγνάδης, μπάτσος μαστρωπός κλπ.) Η Δικαστική εξουσία ας σταθεί στο ύψος της και ας αποδώσει επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

....κοκκίνιζα σαν κοίταζα της τάξης τα κορίτσια
ενώ στην Ινδονησία τα πουλούσανε για βίτσια
.....
Στο παρακάτω βίντεοκλιπ που συνοδεύει το τραγούδι των κοινών θνητών έχουν βάλει περιορισμό ηλικίας. Το έχουν λογοκρίνει γιατί τους πονάει που μιλάει για όλα αυτά που μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι. Πατήστε να το δείτε στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: