Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τι έχεις να πεις για το φόνο του 77χρονου κατηγορούμενε;

Ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος είπε: «Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι - πολιτεία και πολίτες - να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος, δήλωσε: «Το γεγονός είναι τόσο συγκλονιστικό που καθιστά οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο παράταιρο και φτηνό. Ας στοχαστούμε»(!) «γύρω από την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας μας με όρους εθνικής αλληλεγγύης και συνοχής».
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, είπε: «Εχουμε ρεκόρ αυτοκτονιών. Αυτό εννοούσα, όταν μιλούσα για την εθνική κατάθλιψη» «και την ανάγκη να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την κρίση. Θάνατος δεν είναι μόνο η πτώχευση, αλλά και το να ζει κανείς χωρίς ελπίδα. Αυτό κάνει το χρέος μας πιο επείγον, να βγάλουμε τους Ελληνες από το τέλμα και την απελπισία», είπε.
Ο πρώην υπουργός Αμυνας του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε για το θέμα: «Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της αδιέξοδα, τα δικά της προβλήματα. Το αν είχε χρέη ή δεν είχε είχε χρέη, το αν τα 'φαγαν τα παιδιά του ή τα 'φαγε ο ίδιος, σεβασμός σ' αυτές τις περιπτώσεις».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, είπε: «Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Καψής, δήλωσε ότι πρόκειται για μία ανθρώπινη τραγωδία που δεν προσφέρεται να μπει στην πολιτική συζήτηση και «πρέπει όλοι να τη σεβαστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: