Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

πασοκ, νδ, λαος και ντορα συμφωνούν. Πρέπει να παρθούν και άλλα αναγκαία μέτρα για να γίνουμε ανταγωνιστική και να παραμείνουμε Ευρωπαίοι.

Μερικά από τα μέτρα είναι η περαιτέρω μείωση των μισθών , των συντάξεων, του εφάπαξ και κάθε άλλης αμοιβής, η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, η απόλυση περισσοτέρων από 200.000 δημοσίων υπαλλήλων (η οποία για όσους χαίρονται θα φέρει αντίστοιχα μεγάλο αριθμό απολυμένων υπαλλήλων από μαγαζιά, εστιατόρια κλπ), η μείωση κάθε είδους παροχής ιατροφαρμακευτιή περίθαλψη, μητρότητα, επιδόματα πολυτέκνων , αναπήρων κλπ. Νέοι φόροι, νέα χαράτσια, κατάργηση φοροαπαλλαγών, κι άλλη μείωση του αφορολόγητου κ.ο.κ.

Και όλα αυτά μας το λένε ξεκάθαρα ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί με τα μνημόνια 1 και 2 και άρα δεν θα φταίνε αυτοί που θα τα εφαρμόσουν και μάλιστα πολύ σύντομα λίγο μετά τις εκλογές τον Ιούνιο. Αν είναι πάντως να είμαστε ευρωπαίοι με μισθούς κίνας και δικαιώματα σκλάβων ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

Ο Αλέξης Τσίπρας μας δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να έχει κάθε οικογένεια ένα πιάτο φαϊ !!!!!!
Μετά τον Γιώργο που μίλαγε για ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια τώρα ο Αλέξης μιλάει για ένα πιάτο φαϊ ανά οικογένεια.

Ο Κουβέλης δηλώνει ότι η χώρα δεσμεύεται να τηρήσει το δανειακό σύμφωνο. Και γιατί ρε μεγάλε να προτιμήσουμε το ιμιτασιόν από τα πρωτότυπα νδ , πασοκ, λαος ; Και ο Ψαριανός δεν μπορέι να εξηγήσει στο 12χρονο παιδί του γιατί ο κόσμος αντιδρά!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ θα κληθείς να ψηφήσεις για το τι θέλεις να συμβεί τα επόμενα χρόνια. Δεν θα έχεις καμμία δικαιολογία μετά την αποχώρηση από την κάλπη και δεν θα δικαιούσαι να αγανακτείς μετά. Δεν μπορεί να συνεχίζεις να τρως κουτόχορτο ακόμη και σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις εσύ και να την πληρώσουν οι άλλοι.

Γι'αυτό ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ πριν πας να ψηφήσεις κοίτα στα μάτια τα παιδιά σου και μετά πήγαινε και τιμώρησέ τους. Διαφορετικά ψηφίζοντάς τους είναι σαν να πυροβολείς τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ....


Δεν υπάρχουν σχόλια: