Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΛΕΟΣ ΡΕ @#$&^@!!!!

Πάντα ανρωτιόμουν ποιό είναι το έσχατο σημείο ξεφτύλας, ξεδιαντροπιάς και αφασίας που μπορεί να φτάσει κάποιος. Διαβάζοντας όμως το παρακάτω κείμενο με το οποίο το Πανελλήνιο σοσιαΛΗΣΤΑΡΧΙΚΟ κόμμα ζητάει την οικονομική στήριξη από τους Έλληνες πολίτες (τους οποίους έχει κατακλέψει, εξαπατήσει, δείρει κτλ) διαπίστωσα ότι αυτό που είχα καθορίσει σαν έσχατο σημείο δεν υπάρχει. Ο ξεφτύλας που συνέταξε το παρακάτω κείμενο πρέπει δικαιωματικά να κερδίσει το βραβείο του πλέον ξεδιάντροπου και εκτός τόπου πολίτη της συγκεκριμένης χώρας (εκτός και αν δεν ζεί σε αυτή την χώρα).

Για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα αντιγράφω από την επίσημη σελίδα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ το κείμενο.


"Οικονομική Στήριξη
Το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία της πολιτικής έχει κλονιστεί, ότι η ανασφάλεια του πολίτη βρίσκεται σε έξαρση και ότι έχει πλέον δυσκολία στο να εμπιστευτεί το ίδιο το σύστημα των δημοκρατικών θεσμών, προχωρά στην υλοποίηση του «Σχεδίου για την Διασφάλιση της Αυτοχρηματοδότησης».

Θέτουμε λοιπόν ως πρώτη προτεραιότητα την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων:

* αποδεικνύουμε έμπρακτα το χρέος των σοσιαλιστικών δυνάμεων προς τον πολίτη,
* δημιουργούμε έναν άξονα εμπιστοσύνης και σεβασμού, χτίζοντας μια σχέση αλλά και μια κοινωνία πάνω απ’ όλα ανθρώπινη. Δημιουργώντας γι’ αυτόν και προστατεύοντάς τον."

Δεν υπάρχουν σχόλια: