Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011

Είναι γνωστό σε όλους οτι η Παιδεία στην Ελλάδα είναι και Δωρεάν και Δημόσια.
Στα χαρτιά όμως και στα λόγια γιατί οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και οι νεο - ΔΗΜΙΟκρατες άλλιώς ονειρεύονται την παιδεία και για τον σκοπό αυτό εργάζονται ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια.
Παλιά λοιπόν προσπαθούσαν με την μέθοδο της σαλαμοποίησης σιγά σιγά να μετατρέψουν την παιδεία σε εμπόρευμα.
Σήμερα και κάτω από την αβάσταχτη λεηλασία στις ζωές μας και με ευρεία συναίνεση (πασοκ, νδ, λαος, μπακογιαννη κλπ) έχουν προχωρήσει :
  • σε κλείσιμο εκατοντάδων σχολικών μονάδων κυρίως σε δύσβατες περιοχές στερόντας σε πολλούς μαθητές το δικαίωμα στη μόρφωση.
  • σε αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση με στόχο το πανεπιστήμιο επιχείρηση.
  • σε μειώσεις διδακτικού προσωπικού και σε πλήρωση κενών θέσεων με αναπληρωτές ώστε ποτέ να μην είναι οι δάσκαλοι στην αρχή της σχολικής χρονιάς στη θέση τους και πάντα να υπάρχουν κενά.
  • σε μια σειρά από εξαγγελίες αβρύγδουπων τίτλων χωρίς όμως να υλοποιούνται ποτέ.
και φτάνουμε στο έσχατο σημείο τα σχολεία να ξεκινάνε την Δευτέρα και τα βιβλία να μην έχουν τυπωθεί. Θα είναι λέει στα σχολεία σε ποσοστό 60% στις 15 οκτωβρη και σε ποσοστό 90% στα τέλη νοέμβρη!!!!!!!!!!!!!
Λυπάται λέει η κα. υπουργός γιατί δεν κατάφεραν να τα βρουν τα συναρμόδια υπουργεία!!!!!
αλλά δεν θα επιβαρυνθούν οι γονείς αφού τα παιδιά θα κάνουν μάθημα με CD και φωτοτυπίες.

Και καλά τις φωτοτυπίες θα τις βγάζουν οι δάσκαλοι στα υπερσύγχρονα φωτοτυπικά μηχανήματα κάθε σχολικής μονάδας που η κα. υπουργός έχει φροντίσει να υπάρχουν................ τα CD όμως που θα τα βάζουν οι δάσκαλοι να παίζουν;
Η απάντηση στα Laptop με τα οποία έχει εφοδιάσει το υπουργείο τις σχολικές μονάδες δεν παίζει. Όλα το υπουργείο θα τα κάνει σε αυτή τη χώρα. Όλα τσάμπα θα είναι σε αυτή την παιδεία...........

Αχ Έλλάδα μου τι νάνοι βρέθηκαν να σε κυβερνούν...... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: