Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Δόθηκε στη δημοσιότητα το προεδρικό διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το πόνημα του "σοσια-ληστή" υπουργού της σοσια-λησταρχικής κυβέρνησης που εγκαθίδρυσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Τα μέτρα σύμφωνα με όλους τους γνωρίζοντες είναι σκληρότερα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί στο περίφημο μνημόνιο.
  • 4% το όριο απολύσεων στο μνημόνιο, 5% ο υπουργός μας στο μνημόσυνο
  • υπήρχε γενιά των 700 €, έφτιαξε αυτή των 560 ο υπουργός μας στο μνημόσυνο

  • μείωση αποζημίωσης απολύσης κατά 30% στο μνημόνιο, 50% ο υπουργός μας στο μνημόσυνο (μείωση του χρόνου προειδοποίησης από 24 μήνες σε 4 μήνες)
  • περισσότερα χρόνια δουλειάς για να πάρουμε την μισή σύνταξη αυτό κι αν είναι μνημόσυνο 
Και μέσα σε όλα αυτά να ' ρχονται στο μυαλό οι δακρύβρεχτες συνεντεύξεις του υπουργού ότι παλεύει με νύχια και με δόντια ενάντια στο κακό μνημόνιο του κακού ΔΝΤ για να πετύχει κάτι καλύτερο για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας. Μην κλαίτε άλλο κ. υπουργέ από ότι φαίνεται το πόνημα σας αποδεικνύεται βασιλικότερο του βασιλέως.

Αηδιασμένος θα σας προσφέρω το σάλιο μου (και πολύ σας πέφτει κι αυτό). Σε σας και σε όσους μας οδήγησαν εδώ.
Σε εσάς και στους συνεταίρους σας λοιπούς σοσια- λήσταρχους που καταλήστεψαν τα πάντα στις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από τις σοσια- ληστικές σας κυβερνήσεις.
Στον πρόεδρο της σοσια- ληστηκής διεθνούς διορισμένο κυβερνήτη του προτεκτοράτου από το ΔΝΤ.
Στους κλέφτες φιλελεύθερους, κεντροδεξιούς, δεξιούς ή ότι άλλο θέλουν να αντιπροσωπεύουν που αποδείχτηκαν το ίδιο ή και μεγαλύτερα αρπακτικά από εσάς και τους συνεταίρους σας.
Στους ξεφτυλισμένους προέδρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ (οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρώην , νυν ή και μελλοντικοί σας συνοδοιπόροι στην σοσια -ληστεία που επιτελείτε). Ξεπούλησαν κεκτημένα με αίμα δικαιώματα εργαζομένων και τώρα σκούζουν (γιατί σας πίστεψαν) για τα μάτια του κόσμου.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!!!
ΥΓ1. Συγχαρητήρια για την αποδοτικότητα και την δουλικότητα σας στα αφεντικά σας (ΔΝΤ και εργοδοσία). Σας ζήτησαν να κόψετε 10 και εσείς κόψατε 30. Προαγωγή βλέπω να σας δίνουν και μπόνους θα πάρετε αφού τους στόχους σας τους ξεπεράσατε.

ΥΓ2. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και για τους ψεύτες η ιστορία πάντα επιφυλάσσει μία σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση. Αυτή που τους αρμόζει (Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Ηρόστρατος, Χατηκατβίας, Ιούδας, Δοσίλογοι....). Πολλοί από τους σημερινούς πολιτικούς έχουν εξασφαλίσει σίγουρη θέση σε αυτή την λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: