Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νέα αναθεώρηση του ελλείμματος!!!!

Ελλάδα τέλη του 2010. Η Eurostat μεγάλωσε και άλλο το έλλειμμα. Έφτασε λέει στο 15% από 13,6%. Και δε μιλάμε για το έλλειμμα του 2010. Ακόμη για το 2009 κουβεντιάζουμε. Και αφού το έλλειμα τελικά είναι ακόμη μεγαλύτερο από το αναθεωρημένο που είχαν αναθεωρήσει ξανά τα σαϊνια της Eurostat άρα το συμπέρασμα είναι προφανές. Τι χρειάζεται για να μην χρεοκοπήσει η χώρα μας. Νέα μέτρα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων, νέοι φόροι, αυξήσεις ΦΠΑ και τιμολογίων ΔΕΚΟ, μειώσεις μισθών κλπ, κλπ, κλπ. Ρε δε πάτε να δείτε αν ερχόμαστε για να μην σας στείλω κάπου αλλού. Ανίκανοι , άχρηστοι, άβουλοι, ένα τσούρμο από τιποτάδες και μηδενικά οι οποίοι αδυνατούν να φέρουν σε πέρας ακόμη και τα πιο απλά θέματα. Υπάκουα όργανα ανάλγητων κέντρων άσκησης της πλέον απάνθρωπης συντηρητικής πολιτικής του ΔΝΤ και της ΕΕ της Μέρκελ και του Σαρκοζί.
Στηρίζονται στα πλέον γλειώδη και αηδιαστικά υποκείμενα (πλην πολύ ελαχίστων εξαιρέσεων) που κυκλοφορούν στην χώρα μας. Σε όλους αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους - παρουσιαστές "ειδήσεων" και πρωϊνών "ενημερωτικών" εκπομπών και τους κατοικούντες στα παράθυρά τους. Καλά ρε λαμόγια, καλοπληρωμένοι γλύφτες μιας αντιλαϊκής και ανάλγητης πολιτικής καμμία κοινωνική τάξη δεν έχει δίκιο που διαμαρτύρεται και απεργεί; Όλοι αποτελούν συντεχνίες, και είναι εχθροί της χώρας. Άντε να χαθείτε.
Το ποτάμι φουσκώνει και σε λίγο δεν θα μπορεί κανένας να σας γλυτώσει από την οργή του. Ο πεινασμένος άνεργος δεν θα΄χει τίποτα να χάσει. Οι σκλάβοι μόνο τις αλυσίδες έχουν να χάσουν. Και τότε ρε ξεφτύλες να δω που θα κρυφτείτε και πως θα τρέχετε και κάποιοι από την πολύ μάσα έχετε ξεχειλώσει τόσο πολύ που είναι αδύνατον όχι να τρέξετε αλλά και να περπατήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: