Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΞΥΠΝΑ

Ξύπνα ανθρωπάκο,

τόσες περικοπές , τόσες κλοπές δικαιώμάτων, τόση αδικία και ο δανεισμός μας ανέβηκε σε επίπεδα ρεκόρ. Το χρέος μας θα αυξηθεί κατά 12 δισ. ευρώ φέτος. Πάνε τα παραμύθια για θυσίες που θα πιάνουν τόπο και άλλα πράσινα σοσιαλησταρχικά άλογα. Ο ψεύτης και ο κλέφης τον πρώτο χρόνο χαίρετε λέει ο λαός μας. Και η αλήθεια σιγά σιγά φανερώνεται. Αφού αλλάξουμε όλο μας το χρέος στις ξένες τράπεζες από κολώχαρτα που ήταν (χωρίς καμμία αξία και υποχρέωση) σε δανεικά με εγγυήσεις τον εθνικό μας πλούτο (λιμάνια, τελωνεία, αεροδρόμια, νησιά κλπ) μέσα από το περίφημο τριετές πρόγραμμα μετά θα συρθούμε σε χρεωκοπία αφού όπως φαίνεται κάθε χρόνο για να αποπληρώσουμε τα δάνεια με τα τεράστια επιτόκια αναγκαστικά θα δανειζόμαστε όλο και περισσότερα. Και να φανταστεί κανείς ότι όλα αυτά τα δανεικά τα σπρώχνουμε σε αγορές από τους δανειστές μας συστημάτων που συνήθως δεν λειτουργούν C4I , Τανκς χωρις θωράκιση, Υποβρύχια που δεν παραλαμβάνουμε, αεροπλάνα χωρίς εξοπλισμό κλπ. κλπ. Τα μόνα χρήματα που απομένουν στον τόπο αυτό από τα δανεικά είναι οι μίζες που τσεπώνουν τα λαμόγια που μας κυβερνάνε μαζί με τους τσανακογλύφτες που διορίζουν ασταμάτητα σε θέσεις κλειδιά.

Και εμείς ανθρωπάκο που πληρώνουμε όλα αυτά,  υποθηκεύουμε το μέλλον των παιδιών μας χωρίς πια να τολμάμε να αρθρώσουμε μία κουβέντα, κλείνουμε τα μάτια μας, βουλώνουμε το στόμα μας και σφίγουμε τις γροθιές μας παρακολουθώντας όλη μέρα τους πληρωμένους λακέδες (αυτοπροσδιορίζονται ωσ δημοσιογράφοι και γι'αυτό αμοίβονται κρύφα και φανερά πλουσιοπάροχα) να μας τρομοκρατούν και να μας εξαπατούν. Ακούμε τους σωτήρες σοσια- ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ υπουργούς να μας κοροιδεύουν και να μας πληροφορούν ότι όταν θα φτιάξουν τα πράγματα θα επανορθώσουν τις αδικίες που έκαναν (όλος τυχαίως μόνο σε μας και όχι στα αφεντικά τους (βιομήχανους , εφοπλιστές, εκδότες και φοροφυγάδες). Και φαίνεται ανθρωπάκο ότι λένε ψέμματα από το βρωμερό ύπουλο βλέμμα τους, από τις λιγδιασμένες τους κοιλιές και από την αμετροέπια που τους διακρίνει.

Κάποια στιγμή όμως ανθρωπάκο θα πρέπει να ξυπνήσεις , να ξυπνήσουμε γιατί διαφορετικά αυτά τα σκουλήκια θα συνεχίσουν το έργο τους και σε βάρος των παιδιών και των εγγονιών σου.
Οι στίχοι του τραγουδιού της επόμενης ανάρτησης για σένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: