Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΙΖΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ..

Ο καθημερινός μας βομβαρδισμός συνεχίζεται. Μίζες εδώ , μίζες εκεί, μίζες και παραπέρα. Φάρμακα, ιατρικός εξοπλισμός, συστήματα ασφαλείας, τρένα, φρεγάτες, υποβρύχια, δημόσια έργα, αποθεματικά ταμείων, ανταλλαγές δημόσιας περιουσίας, χρηματιστήριο, φορολογικές απάτες , διορισμοί δικών μας παιδιών κλπ, κλπ, κλπ.
Όλα αυτά χωρίς να εμφανίζεται κανένα όνομα. Κάτι κινητά, κάτι σοκολατάκια και κάτι λεμονοστύφτες είναι τα μόνα πράγματα που έχουν ονοματεπώνυμο. Τρίχες κατσαρές δηλαδή
Κι όμως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο κ. Αυτόπουλος ήταν υπεύθυνος για να αξιολογήσει την προμήθεια αντιμιζικού εξοπλισμού. Ο κ. Αυτόπουλος επέλεξε την εταιρεία Λαμόγιο Α.Ε. Σήμερα λοιπόν έχει βουήξει ο τόπος ότι για να πάρει την δουλειά η Λαμόγιο Α.Ε. έσπρωξε μέσω κάποιων offshore κάτι δεκάδες εκατομμύρια για μίζες.
Δεν μπορούν αυτές οι κατηγορίες να πλανώνται χωρίς κανένας να κάνει τίποτα. Η λύση κατά το φτωχό μου μυαλό είναι απλή. Στην σύμβαση με την Λαμόγιο ΑΕ κάποιοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους. Η Λαμόγιο ΑΕ αν έδωσε μίζες θα έδωσε σε αυτούς που ήταν υπεύθυνοι να επιλέξουν και να υπογράψουν και όχι σε κάποιους κατοίκους της μπανανίας επιλεγμένους με κλήρωση από τον τηλεφωνικό κατάλογο.
Ποιος επέλεξε την Λαμόγιο ΑΕ; Ποιος υπέγραψε την σύμβαση;
Μάλιστα... έχουμε λοιπόν την επιλογή έκανε ο κ. Αυτόπουλος και την σύμβαση την υπέγραψε ο υπουργός κ. Μακρυχέρης. Για ελάτε εδώ λεβέντες μου. Να δούμε λοιπόν τι είχατε πριν και τι έχετε σήμερα. Και να σται σίγουροι ότι εύκολα μπορείς να διακρίνεις την διαφορά του πριν και του μετά αν υπάρχει. Γιατί αν κάποιος γλυκαθεί στο μέλι δύσκολα θα το αφήσει.
Αν τώρα ο Αυτόπουλος και ο Μακρυχέρης είναι καθαροί και η Λαμόγιο ΑΕ πήρε για πρώτη και τελευταία φορά μία δουλειά καθαρή στην ιστορία της βγαίνει μία ανακοίνωση και πάμε για άλλα...
Απλά και εύκολα. Επιτέλους να προσθέσουμε τα ονόματα δίπλα στις μίζες και να επιβληθούν και οι κατάλληλες τιμωρίες. Δημεύσεις περιουσίας για τον Αυτόπουλο και τον Μακρυχέρη και δυσβάσταχτα πρόστιμα στην Λαμόγιο ΑΕ. Οι παραδειγματική τους τιμωρία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους πολλούς εκκολαπτόμενους μιμητές.
Όσο όμως συνεχίζεται το υπέροχο παιχνίδι της "αδέκαστης" , "ανεξάρτητης" και "αδέσμευτης" δικαιοσύνης σε συνεργασία με τα λαμόγια της δημοσιογραφίας και τα τρωκτικά της πολιτικής θα μαθαίνουμε μόνο για ευτελή δώρα κινητά και λεμονοστύφτες. Και όσο και να προσθέτουμε την αξία αυτών των δώρων δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι καταλήστεψαν αυτόν τον έρημο τόπο φεσωνοντάς τον με εκατοντάδες δισσεκατομύρια ευρώ.
ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. Σταματήστε να μας κοροϊδεύεται. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: